Tuttar!

       En sak som gör mig mycket irreterad är hur media tar sig friheten frammställer en bild av hur en kvinnas kropp ska se ut. vad som är sexigt, atraktivt och naturligt osv, genom att försöka vara lite "feministiska" och på "kvinnans sida" och säga att stora bröst är äckliga och ser groteska ut.
 
jaha, men oss som är FÖDDA med stora bröst naturligt- är vi också äckliga? innan skulle man opera sina bröst större och nu ska man göra dom mindre- allt beror helt på vad männen tycker är snyggt.  I veckorevyn och andra skit tidningar kan man läsa massa repotage om "normala bröst" . i repotagen brukar det stå tex att 20% spelar det ingen roll, 30%föredrar stora bröst medans 50% tycker att små bröst är snyggast.  hela repotaget går ut på att förmedla att små bröst är snyggast och stora bröst är äckliga och ser groteska ut . alltså- tidningen du läser lossas förespråka ett sunt idial och ska få alla unga tjejer att älska sig själva och bli fri från alla kropps nojjor! hurra!
 Men det som ingen har hunnit tänka på är att det är PRECIS som förut. det finns fortfarande ett ideal om hur man ska se ut. Budskapet jag vill att media ska förmedla är inte att säga vad som är fint och vad som inte är det utan att DU ÄR SNYGG PRECIS SOM DU ÄR!



 tex Dita Von Tees och Kate Moss ser helt olika ut och har helt olika sorters bröst men är precis lika vackra!




/signe

 

Kommentarer
Postat av: Tora

Kom du in på textila?

2009-07-09 @ 12:29:27
URL: http://toraochmirja.devote.se
Postat av: Anonym

Inte för att vara dryg eller så, men dita von teese är väldigt opererad... om man snackar bröst alltså.



annars, bra inlägg.

2009-07-27 @ 23:55:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0